Τι αναζήτησαν οι Έλληνες στην Google το 2021 – News.gr


Οι λέξεις «κλειδιά»

Η λέξη-κλειδί e-class φιγουράρει στην κορυφή των αναζητήσεων που έκαναν οι Έλληνες το 2021 στην Google.

Επίσης, έψαξαν ακόμα τα survivor spoiler, edupass.gov.gr, self-testing.gov.gr και Euro 2020.

Την πρώτη δεκάδα των ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων συμπληρώνουν τα: κρούσματα σήμερα, Mad clip, Σασμός, πιστοποιητικό εμβολιασμού, Δημήτρης Λιγνάδης.

Το Year In Search της Google, οι ετήσιες λίστες που δίνονται κάθε χρόνο στη δημοσιότητα σε σχεδόν κάθε χώρα του κόσμου, είναι ένα καλειδοσκόπιο που αποκαλύπτει τι έψαξαν, τι παρακολούθησαν οι συμπολίτες μας.

Στη γνωστή μπάρα της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης οι Ελληνες πληκτρολόγησαν self-testing.gov.gr, κρούσματα σήμερα, πιστοποιητικό εμβολιασμού, rapid test, νέα μέτρα, freedom pass, πρόληψη της COVID-19, ραντεβού για εμβόλιο, AstraZeneca, σχολική κάρτα COVID-19.

O ράπερ Mad Clip, η Φώφη Γεννηματά, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ και ο Τόλης Βοσκόπουλος καταλαμβάνουν τις πέντε πρώτες θέσεις της λίστας με τους διάσημους που έχουν φύγει από τη ζωή.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν η Δήμητρα της Λέσβου, ο ράπερ DMX, ο Τάκης Μουσαφίρης, ο πρίγκιπας Φίλιππος της Αγγλίας και η ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου.

Η δεκάδα της επικαιρότητας είναι μάλλον αναμενόμενη, με αναζητήσεις που προκάλεσαν γεγονότα της ειδησεογραφίας: Γλυκά Νερά, απογραφή 2021, επιστρεπτέα προκαταβολή, φωτιά, επίδομα θέρμανσης, νέα μέτρα, ψηφιακή μέριμνα, σεισμός τώρα, Βαρυμπόμπη, Mad Clip τροχαίο.

Σχετικά Tags

Google

Source link