Λιγκουίνι με πέστο από κατσικίσιο τυρί και βασιλικό - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 200 γραμμάρια λιγκουίνι
  • 40 φρέσκα φύλλα βασιλικού
  • ½ κρεμμύδι
  • 2/3 του φλιτζανιού ξηρό λευκό κρασί
  • 1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι ψημένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 λεμόνι μόνο ξύσμα
  • 250 κατσικίσιο τυρί
  • ¼ του φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο

Παρασκευή

Βήμα 1 Για να μαγειρέψετε τα ζυμαρικά σας, τοποθετήστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε υψηλή φωτιά και αφήστε τη να βράσει. Μόλις βράσει προσθέστε αλάτι.