Κρεμώδες σουφλέ πατάτας που θα σας ξετρελάνει - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • Πατάτες (περίπου 6 μεσαίες)
  • 200 γραμμάρια μπέικον
  • 250 γρ. τυρί τσένταρ
  • 3 κρεμμύδια
  • ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
  • Ελαιόλαδο
  • 1½ φλιτζάνια κρέμα
  • Αλατοπίπερο

Παρασκευή

Βήμα 1 Ξεφλουδίστε τις πατάτες και τρίψτε τις χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή τροφίμων με εξάρτημα τρίφτη ή χρησιμοποιήστε έναν τρίφτη χειρός. Μεταφέρετε σε ένα σουρωτήρι και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Τοποθετήστε σε μια καθαρή πετσέτα κουζίνας και σφίξτε ενώ πιέζετε για να φύγει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό.