Υλικά
- 2 κ.σ. βρώμη
- 2 κ.σ. κακάο
- 1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ (εάν επιθυμείτε)
- 2 κ.σ. πουρέ μήλου
- 2 κ.σ. φρέσκο γάλα
- 1 κ.γ. μέλι
- 1 χούφτα σταγόνες σοκολάτας
Παρασκευή
Τοποθετήστε τα υλικά σε μία κούπα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Στη συνέχεια προσθέστε τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατέψτε και προσθέστε και λίγες για ντεκόρ. Τοποθετήστε στα μικροκύματα για 1-1.5 λεπτά. Προσοχή, αφήστε το να κρυώσει για 2 λεπτά. Σερβίρετε με μια κουταλιά φυστικοβούτυρο, ή χοντροκομμένο αλάτι.
Δείτε το βίντεο με τη συνταγή