Φουρνιστή φέτα σε αμπελόφυλλο μέσα σε 15 λεπτά! - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 6 – 8 αμπελόφυλλα (μπορείτε να τα αγοράσετε σε ρολά από σούπερ μάρκετ)
  • 200 γρ. φέτα της επιλογής σας
  • Ξύσμα λεμονιού
  • Ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Πιπέρι
  • Espelette (ή τσίλι)
  • 4 κλωναράκια ρίγανη

Παρασκευή

Βήμα 1 Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό προσθέστε τα αμπελόφυλλα για 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφαιρέστε τα και προσθέστε τα σε ένα μπολ με κρύο νερό. Στεγνώστε τα και τοποθετήστε τα σε ένα ξύλο κοπής το ένα πάνω στο άλλο σχηματίζοντας ένα αστέρι.