Ραγού στο φούρνο με ταλιατέλες! - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • Ελαιόλαδο
  • 500 γρ χοιρινή σπάλα χωρίς κόκαλα
  • 500 γρ μοσχαρίσιο κρέας
  • 1 καφέ κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 2 καρότα, καθαρισμένα και τριμμένα
  • 2 κοτσάνια σέλινου, κομμένα σε κύβους
  • 5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένα φύλλα θυμαριού
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας
  • 1 φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί
  • 3 φλιτζάνια ζωμός βοδινού ή κοτόπουλου
  • 400 γρ. πουρέ ντομάτας ή πασάτα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 800 γρ. φρέσκες ή ξηρές ταλιατέλες
  • Μαϊντανός φρέσκος, ψιλοκομμένος
  • Παρμεζάνα, τριμμένη

Παρασκευή

Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 170°C