Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο τραγικός θάνατος, η επέμβαση στον εγκέφαλο, η χαμένη κληρονομιά, τα ανοιχτά μέτωπα με τα παιδιά του, η φωτογραφία στο ανοιχτό φέρετρο και το πιθανό έγκλημα από τον προσωπικό του γιατρό - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Στις 25 Νοεμβρίου, οι καμπάνες ήχησαν πένθιμα για τους ποδοσφαιρόφιλους, αφού ο Ντιέγκο Μαραντόνα ή αλλιώς Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ή Ντιεγκίτο όπως τον έλεγαν οι φίλοι, πέθανε σε ηλικία 60 ετών από καρδιακή προσβολή, στο Τιγρέ του Μπουένος Άιρες της Αργετινής.

Τα προβλήματα υγείας, είχαν αρχίσει νωρίς για τον θρύλο του ποδοσφαίρου, αφού στις αρχές του ίδιου μήνα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο, λόγω αιματόματος. Στην αρχή ήταν ένα απλό τσεκ απ, λόγω της αναιμίας και της αφυδάτωσης που τον ταλαιπωρούσαν, στην συνέχεια όμως εξελίχθηκε σε μια σοβαρή λεπτή επέμβαση διάρκειας 80 λεπτών.

8 μέρες αργότερα, ο ντιεγκίτο, παίρνει εξιτήριο και μπαίνει εσπευσμένα, σε κλινική απεξάρτησης για αλκοόλ.

“Ο Ντιέγκο Μαραντόνα, πέθανε φτωχός”. Αυτή είναι η φράση που κυκλοφορεί παντού στο διαδίκτυο μετά τον θάνατο του, αφού η περιουσία που του έμεινε ήταν μόλις 84.000 ευρώ. Ο λόγος για την απώλεια της τεράστιας περιουσίας του με τα 275 εκατομμύρια, φαίνεται πως ήταν η φιλευσπλαχνία και η γενναιοδωρία του, στους φίλους και σε όσους τα είχαν ανάγκη, αλλά και η αρπαγή τους από τα παιδιά του και τη γυναίκα του.

 

www.depositphotos.com

Έτσι το πάθημα του έγινε μάθημα και γι’αυτό 1 χρόνο πριν πεθάνει δήλωσε πως, Δεν πρόκειται να αφήσω τίποτα, θα τα δωρίσω όλα. Δεν πρόκειται να τους δώσω όσα κέρδισα στην διάρκεια της ζωής μου. «Δεν θα τους αφήσω ούτε μια δεκάρα, πρέπει να γνωρίζει ότι ούτε αυτή, ούτε η αδερφή της, ούτε η μητέρα της θα έχουν τίποτα μετά το θάνατο μου. Θα αφήσω τα πάντα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, θα δώσουν τα χρήματα μου σε αυτούς που έχουν ανάγκη και όχι σε όποιον θέλει να με εκμεταλλευτεί.»

Επίσης ένα χρόνο πριν, είχε καταθέσει αγωγή εναντίον τους, κατηγορώντας και τις τρεις ότι του έκλεψαν περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια. «Ο πατέρας μου είναι άρρωστος και τώρα πεθαίνει και δεν ξέρει πια τι λέει», είχε πει η μια του κόρη.

Ωστόσο μπορεί να πέθανε φτωχός σε μετρητά, αλλά ένα νέο δημοσίευμα θέλει την ακίνητη περιουσία του να είναι τεράστια, καθώς φαίνεται πως του ανήκουν, πολλά διαμερίσματα στη πρωτεύουσα της Αργετινής, πολυτελή αυτοκίνητα όπως BMW και Rolls Royce, επενδύσεις στην Κούβα και την Ιταλία καθώς και ποδοσφαιρικές σχολές στην Κίνα.

Ντιέγκο-Μαραντόνα:-Ο-τραγικός-θάνατος,-η-επέμβαση-στον-εγκέφαλο,-η-χαμένη-κληρονομιά,-τα-ανοιχτά-μέτωπα-με-τα-παιδιά-του,-η-φωτογραφία-στο-ανοιχτό-φέρετρο-και-το-πιθανό-έγκλημα-από-τον-προσωπικό-του-γιατρό

www.depositphotos.com

Οργή και απειλές προκάλεσε η φωτογραφία με το ανοιχτό φέρετρο του Ντιέγκο Μαραντόνα, από τους ιδιοκτήτες του γραφείου κηδειών. Πιο συγκεκριμένα, η πολυσυζητημένη φωτογραφία έδειχνε τον εν λόγω πατέρα και τους δυο του γιούς, να κάνουν το λεγόμενο thumbs up, δίπλα στη νεκρή σωρό του μεγάλου ποδοσφαιριστή.«Ο γιος μου, όπως κάθε παιδί, σήκωσε τον αντίχειρά του και τράβηξαν τη φωτογραφία»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πατέρας και ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών που είχε εμπιστευτεί ξανά η οικογένεια του Μαραντόνα δήλωσε «Γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι προσβλήθηκαν εξαιτίας αυτού του γεγονότος, το πήραν άσχημα». Μας απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν, ότι θα μας σπάσουν τα χέρια». 

Ακόμα ο ένας γιος δηλώνει «Ο πατέρας μου είναι 75 ετών και κλαίει, εγώ κλαίω, ο αδελφός μου επίσης, καταστραφήκαμε». 

Ντιέγκο-Μαραντόνα:-Ο-τραγικός-θάνατος,-η-επέμβαση-στον-εγκέφαλο,-η-χαμένη-κληρονομιά,-τα-ανοιχτά-μέτωπα-με-τα-παιδιά-του,-η-φωτογραφία-στο-ανοιχτό-φέρετρο-και-το-πιθανό-έγκλημα-από-τον-προσωπικό-του-γιατρό
 

www.depositphotos.com

Νέα γεγονότα έρχονται να καταρρίψουν τα όσα ξέρουμε για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μέχρι πρότινος, ξέραμε πως η ώρα θανάτου του Μαραντόνα ήταν 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ το τελευταίο άτομο που είχε δει ζωντανό, ήταν ο ανιψιός του το βράδυ της Τρίτης στις 11 η ώρα.

Ωστόσο η μαρτυρία τόσο του νοσηλευτή, όσο και της νοσηλεύτριας που πρόσεχαν τον θρύλο του ποδοσφαίρου, έρχονται να ταράξουν τα νερά και να δώσουν μια διαφορετική τροπή στην όλη ιστορία. Συγκεκριμένα ο νοσηλευτής δήλωσε πως, στην αλλαγή της βάρδια του,  την Τετάρτη στις 6:30 το πρωί ο Μαραντόνα ήταν ζωναντανός, το ίδιο επιβεβαιώνει και η νοσηλεύτρια στην δική της βάρδια στις 12 το μεσημέρι, πράγμα που μας δείχνει πως ο ανιψιός του δεν ήταν το τελευταίο άτομο που είδε τον Μαραντόνα ζωντανό.

Ακόμα η νοσηλεύτρια δηλώνει πως εκτός από τον ανιψιό, στο σπίτι ήταν και άλλα άτομα, όπως ο βοηθός του Ντιέγκο, ένας ακόμη υπάλληλος της προσωπικής του ασφάλειας και ένας μάγειρας. Ενώ στις 11:30 έφτασαν ο ψυχολόγος και ο ψυχίατρος του.

Η νοσηλεύτρια συμπληρώνει, λέγοντας πως οι προλαλίσαντες «Πήγαν στην κρεβατοκάμαρά του Μαραντόνα στο ισόγειο, του μίλησαν, αλλά δεν απάντησε, και ζήτησαν από τον ανιψιό του και έναν βοηθό να μπει στο δωμάτιο». «Προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν και αφού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ζωτικά σημεία, έκαναν μια αποτυχημένη προσπάθεια να καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης», «Επίσης, ένας χειρουργός που κατοικεί κοντά στο σπίτι του, χρησιμοποίησε αδρεναλίνη και ατροπίνη»

Τέλος, δήλωσε πως χρειάστηκαν 11 λεπτά για να έρθει το ασθενοφόρο και όχι 30, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ντιέγκο-Μαραντόνα:-Ο-τραγικός-θάνατος,-η-επέμβαση-στον-εγκέφαλο,-η-χαμένη-κληρονομιά,-τα-ανοιχτά-μέτωπα-με-τα-παιδιά-του,-η-φωτογραφία-στο-ανοιχτό-φέρετρο-και-το-πιθανό-έγκλημα-από-τον-προσωπικό-του-γιατρό

www.depositphotos.com

Μέσα στους εμπλεκόμενους βρίσκεται και ο νευροχειρουργός του Μαραντόνα, (που είχε κάνει την επέμβαση στον εγκέφαλο), Λεοπόλδο Λούκε, όπου όπως φαίνεται ευθύνεται για το καθυστερημένο τηλεφώνημα στο ιατρικό κέντρο και την έλευση του ασθενοφόρου, αφού τηλεφώνησε στις 12:17, δηλαδή 17 λεπτά αφού είχε ήδη πεθάνει ο Μαραντόνα. Κάποιοι ισχυρίχονται πως οι σχέσεις τους είχαν χαλάσει μετά το χειρουργείο, αφού στις 19 του Νοέμβρη, λογομάχησαν και ο Μαραντόνα τον έσπρωξε με δύναμη.

Το απόσπασμα της τηλεφωνικής συνομιλίας βρέθηκε χθες στα χέρια των δημοσιογράφων που φυσικά δεν δίστασαν να αποκαλύψουν στην δημοσιότητα.

Νοσοκομείο: “Γεια σας, επείγοντα 911”

Λούκε: “Γεια σας, τι κάνετε… Μιλώ… Μπορείτε να στείλετε αμέσως ασθενοφόρο στην γειτονιά Σαν Αντρές;”

Νοσοκομείο: “Σε ποιο μέρος;”

Λούκε: “Τίγκρε”

Νοσοκομείο: “Ποιος είναι ο δρόμος;”

Λούκε: “Είναι η γειτονιά Σαν Αντρές, ο δρόμος είναι Ιτάλια”

Νοσοκομείο: “Σε ποιο μέρος της γειτονιάς;”

Λούκε: “Είναι στο 45, μπορούν να εισέλθουν και να ρωτήσουν”

Νοσοκομείο: “Τι συνέβη;”

Λούκε: “Υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος φαίνεται πως έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς. Υπάρχουν γιατροί που τον παρακολουθούν”

Νοσοκομείο: “Είναι άνδρας ή γυναίκα;”

Λούκε: “Άνδρας”

Νοσοκομείο: “Γνωρίζετε περίπου την ηλικία;”

Λούκε: “Είναι 60 ετών”

Νοσοκομείο: “Ποιο είναι το επώνυμο;”

Λούκε: “Λεοπόλδο Λούκε”

Ντιέγκο-Μαραντόνα:-Ο-τραγικός-θάνατος,-η-επέμβαση-στον-εγκέφαλο,-η-χαμένη-κληρονομιά,-τα-ανοιχτά-μέτωπα-με-τα-παιδιά-του,-η-φωτογραφία-στο-ανοιχτό-φέρετρο-και-το-πιθανό-έγκλημα-από-τον-προσωπικό-του-γιατρό

www.depositphotos.com

Τα ερωτήματα πολλά, καθώς και οι προσάψεις, αφού τόσο ο Λούκε, όσο και τα υπόλοιπα άτομα που δήλωσε η νοσηλεύτρια, κατηγορούνται για εγκληματική αμέλεια.

Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε, αφού κάθε μέρα που ξημερώνει, όλο και κάτι συνταρακτικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.



Source link