Νηστίσιμη τάρτα ντομάτας σε μόλις 15 λεπτά! - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 1 φύλλο ή ρολό σφολιάτας
  • 5 μέτριες φρέσκες ώριμες ντομάτες
  • 3 κ.γ. μουστάρδα
  • Μισό φλιτζάνι φρυγανιές
  • Μισό φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κουταλιά της σούπας Βότανα
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο

Παρασκευή

Βήμα 1 Βάλτε τη ζύμη σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Αναδιπλώστε τις άκρες μισή ίντσα για να δημιουργήσετε μια κρούστα κατά μήκος των άκρων. Τρυπήστε μερικές τρύπες χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.

Βήμα 2 Με ένα κουτάλι απλώστε τη μουστάρδα στο κάτω μέρος της ζύμης.

Βήμα 3 Πασπαλίστε το τριμμένο τυρί παρμεζάνας και μετά τις τριμμένες φρυγανιές, αρκετές ώστε να καλύπτουν ελαφρά ολόκληρη την επιφάνεια.