Υλικά
- 1 φύλλο ή ρολό σφολιάτας
- 5 μέτριες φρέσκες ώριμες ντομάτες
- 3 κ.γ. μουστάρδα
- Μισό φλιτζάνι φρυγανιές
- Μισό φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κουταλιά της σούπας Βότανα
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
Παρασκευή
Βήμα 1 Βάλτε τη ζύμη σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Αναδιπλώστε τις άκρες μισή ίντσα για να δημιουργήσετε μια κρούστα κατά μήκος των άκρων. Τρυπήστε μερικές τρύπες χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι.
Βήμα 2 Με ένα κουτάλι απλώστε τη μουστάρδα στο κάτω μέρος της ζύμης.
Βήμα 3 Πασπαλίστε το τριμμένο τυρί παρμεζάνας και μετά τις τριμμένες φρυγανιές, αρκετές ώστε να καλύπτουν ελαφρά ολόκληρη την επιφάνεια.
Βήμα 4 Κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες και τοποθετήστε στη ζύμη.
Βήμα 5 Πασπαλίζουμε με βότανα και μετά ρίχνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.
Βήμα 6 Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 7 Ψήνουμε στον φούρνο στους 200 ° C για 20 λεπτά.
Βήμα 8 Αφήστε το να ξεκουραστεί 10 λεπτά πριν το σερβίρετε ζεστό.
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ
Διαβάστε σχετικά άρθρα
Τάρτα με ροκφόρ και αχλάδια
Τάρτα με χειμωνιάτικες ρίζες και ρίγανη
Νόστιμη και εύκολη τάρτα με παντζάρια και φέτα