Φτιάξε το καλύτερο χούμους της πόλης στο λεπτό - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 1 ½ φλιτζάνια αποξηραμένα ρεβίθια
  • 1 ½ λεμόνια
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κ.σ ταχίνι
  • Αλάτι
  • 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • ½ -1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
  • ½ κουταλάκι του γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • ½ φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • Φύλλα μαϊντανού (προαιρετικά)

Παρασκευή

Βήμα 1 Εάν χρησιμοποιείτε αποξηραμένα ρεβίθια, θα πρέπει να τα μουλιάσετε όλη τη νύχτα. Αδειάστε 1½ φλιτζάνι ρεβίθια σε ένα δοχείο με νερό και αφήστε το όλη τη νύχτα.