Εύκολο και αφράτο κέικ γιαουρτιού μόνο σε 10 λεπτά! - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 1 μικρό κασεδάκι ελληνικό γιαούρτι ή αλλιώς 160γρ. (Πλύνετε το δοχείο και χρησιμοποιήστε το για τις παρακάτω μετρήσεις.)
  • 3 ολόκληρα αυγά
  • 2 κεσεδάκια από το γιαούρτι λευκή ζάχαρη
  • 2 κεσεδάκια κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κεσεδάκι φυτικό λάδι
  • 2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
  • Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα από πάνω
  • 1 κουταλάκι βανίλια
  • 1 λεμόνι (μόνο ξύσμα)
  • 1 πρέζα αλάτι

Παρασκευή

Βήμα 1 Προσθέστε το περιεχόμενο ενός κεσέ γιαουρτιού σε ένα μπολ ανάμειξης.