Μπιφτέκια κοτόπουλο με καστανό ρύζι: ένα πιάτο που μας παρέχει όλα τα οφέλη για την καρδιά και τον οργανισμό - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • ½ κιλό κιμά κοτόπουλο
  • 1 φλιτζάνι καστανό ρύζι
  • 1 καρότο τριμμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 μικρή τομάτα τριμμένη
  • 5 κουτάλια της σούπας βρώμη αλεσμένη
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουτάλι της σούπας μουστάρδα
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
  • Ρίγανη

Εκτέλεση

  1. Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το ρύζι σε ένα μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα
  2. Βράζετε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας

Tips

Όσο θα βράζετε το ρύζι προσθέστε λίγο αλάτι στο ρύζι σας, έχει την δυνατότητα να επιταχύνει την βράση και να δίνει επιπλέον γεύση. Επίσης, εάν προτιμάτε βάλτε και έναν κύβο λαχανικών και ένα- δύο φύλλα δάφνης μέσα στο ρύζι για το άρωμα αλλά σε αυτή την περίπτωση ελαττώστε το αλάτι γιατί θα γίνει πολύ αλμυρό.

Οφέλη