Αυθεντική Ιταλική μπρουσκέτα με κατσικίσιο τυρί και λιαστή ντομάτα - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 8 φέτες ψωμί
  • 1 φλιτζάνι ημι-αποξηραμένες ντομάτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 100 γρ κατσικίσιο τυρί
  • 1 μάτσο βασιλικό
  • Ελαιόλαδο σταγόνες
  • Μαύρο πιπέρι

Παρασκευή

Βήμα 1 Κόψτε το ψωμί σε μεσαίες λεπτές φέτες και τοποθετήστε στο γκριλ ή σε ένα τηγάνι, μέχρι να φρυγανιστούν.

Βήμα 2 Χρησιμοποιήστε μια σκελίδα σκόρδου που ήδη έχετε κόψει στη μέση και τρίψτε στο φρυγανισμένο ψωμί για να απελευθερώσετε μερικά από τα λάδια σκόρδου. Επαναλάβετε για κάθε φέτα.

Βήμα 3 Περιχύνουμε το ελαιόλαδο σε κάθε φέτα φρυγανισμένου ψωμιού.

Βήμα 4 Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, απλώστε το κατσικίσιο τυρί.

Βήμα 5 Κόψτε στη μέση τις λιαστές ντομάτες και τοποθετήστε μια κουταλιά της σούπας γεμάτη σε κάθε φέτα ψωμί.

Βήμα 6 Τοποθετήστε φρέσκα φύλλα βασιλικού διάσπαρτα στην κορυφή.

Βήμα 7 Τρίψτε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μελιτζάνα Caponata σε φρυγανισμένο ψωμί!!!

 



Source link