Υλικά
- 8 φέτες ψωμί
- 1 φλιτζάνι ημι-αποξηραμένες ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 100 γρ κατσικίσιο τυρί
- 1 μάτσο βασιλικό
- Ελαιόλαδο σταγόνες
- Μαύρο πιπέρι
Παρασκευή
Βήμα 1 Κόψτε το ψωμί σε μεσαίες λεπτές φέτες και τοποθετήστε στο γκριλ ή σε ένα τηγάνι, μέχρι να φρυγανιστούν.
Βήμα 2 Χρησιμοποιήστε μια σκελίδα σκόρδου που ήδη έχετε κόψει στη μέση και τρίψτε στο φρυγανισμένο ψωμί για να απελευθερώσετε μερικά από τα λάδια σκόρδου. Επαναλάβετε για κάθε φέτα.
Βήμα 3 Περιχύνουμε το ελαιόλαδο σε κάθε φέτα φρυγανισμένου ψωμιού.
Βήμα 4 Χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, απλώστε το κατσικίσιο τυρί.
Βήμα 5 Κόψτε στη μέση τις λιαστές ντομάτες και τοποθετήστε μια κουταλιά της σούπας γεμάτη σε κάθε φέτα ψωμί.
Βήμα 6 Τοποθετήστε φρέσκα φύλλα βασιλικού διάσπαρτα στην κορυφή.
Βήμα 7 Τρίψτε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ
Διαβάστε σχετικά άρθρα:
Μελιτζάνα Caponata σε φρυγανισμένο ψωμί!!!