Βρώμη με μπανάνα και μύρτιλλα. Για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Τι καλύτερο να ξεκινάς την ημέρα σου, με ένα γεμάτο βιταμίνες και φυτικές ίνες πρωινό. Η βρώμη από βραδύς, είναι μια τεχνική που έχει καθιερωθεί πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια, διότι γλιτώνει χρόνο από το πρωινό ξεκίνημα. Ακόμα, η βρώμη έχει την ιδιότητα να μας κρατάει χορτάτους για αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα, με αποτέλεσμα να μην σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο για την παρασκευή νέου φαγητού.

Υλικά

  • 1 μπανάνα χοντροκομμένη
  • 75 γρ. πλήρες γιαούρτι
  • 250 γρ. γάλα αμυγδάλου
  • 1 κουταλιά (30 γρ.) σκόνη πρωτεΐνης με γεύση φράουλα
  • 100 γρ. βρώμη
  • 1 χούφτα φιστίκια ή άλλοι ξηροί καρποί, λίγες ροδέλες μπανάνα, μύρτιλλα και μούρα για το σερβίρισμα

Παρασκευή

Ρίξτε μια μπανάνα, το γιαούρτι, το γάλα αμυγδάλου τη σκόνη πρωτεΐνης και την βρώμη σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αδειάστε το μείγμα σε ένα μπολ και τοποθετήστε το στο ψυγείο για όλο το βράδυ. Το επόμενο πρωί τοποθετήστε τα υλικά για το toping, δηλαδή την μια χούφτα φιστίκια, λίγες ροδέλες μπανάνα και τα μύρτιλλα.

Image from DepositPhotos

 

Article Image cover from http://www.depositphotos.com

 





Source link