Σοκολατένιες κρέπες με γέμιση καρύδας! - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Για τις κρέπες

  • 1 φλιτζάνι ή 140 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
  • 2 ολόκληρα αυγά
  • 1 πρέζα ψιλό αλάτι
  • 1 ½ φλιτζάνι γάλα
  • 40 γρ. ή 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 4 κουταλιές της σούπας ή 30 γρ κακάο σε σκόνη

Για τη γέμιση καρύδας

  • 1 ½ φλιτζάνι βαριά κρέμα γάλακτος
  • 2 φλιτζάνια αποξηραμένη καρύδα
  • 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

Για τη σάλτσα σοκολάτας

120 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα