Πρώτη η FDL GROUP φέρνει το ρομποτικό σύστημα picking «Goods-To-Person» – News.gr


Η νέα εποχή τεχνολογίας στα logistics

Για μια ακόμη φορά ο όμιλος FDL GROUP πρώτος στις τεχνολογικές εξελίξεις εγκαινιάζει τη νέα εποχή τεχνολογίας στα logistics με το σύστημα «Goods-To-Person» στις αποθήκες της!

Ο Όμιλος FDL, σε συνεργασία με την πολυβραβευμένη εταιρία GEEK+, που εξειδικεύεται σε Advanced Robotics & AI Solutions for Logistics, έφερε τα ρομπότ Geek Plus πρώτη στην Ελλάδα και στις αποθήκες της.

Εδώ και ένα μήνα, προσγειώθηκαν και ενσωματώθηκαν σε αποθήκη 8.500 τμ2, 20 μικρά αλλά πανέξυπνα ρομποτικά, έτοιμα να εξυπηρετήσουν με ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία πάνω από 2.000 κωδικούς.

Ο πρόεδρος της Εταιρίας Κος Καρακουλάκης Βασίλης δήλωσε: «Σε συνέχεια της δήλωσης αλλά και δέσμευσή μας, ότι θέλουμε -οι πελάτες μας να αισθάνονται τόσο περήφανοι για εμάς, όσο και εμείς για αυτούς- , συνεχίζουμε να ηγούμαστε τον εξελίξεων και ειδικά των τεχνολογικών όπως κάναμε πάντα, να φροντίζουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να λειτουργούμε proactively. Η νέα εποχή στα Logistics έφτασε και στην Ελλάδα, και είμαστε περήφανοι γιατί αυτό το καταφέραμε πρώτοι εμείς».

Πρώτη η FDL GROUP φέρνει το ρομποτικό σύστημα picking «Goods-To-Person» – News.gr

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Κος Μάμαλης Αχιλλέας δήλωσε: «Το μέλλον έφτασε στην Ελλάδα και είναι τώρα! Όποιος επιθυμεί να περάσει στη νέα εποχή B2C και στο same day delivery, στην FDL θα βρει πλέον τη λύση που θα οδηγήσει στην επιτυχία. Το νέο αυτό σύστημα, μπορεί να εφαρμοστεί στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο retail, στο φάρμακο και το καλλυντικό, στα είδη ρουχισμού, τα καταναλωτικά προϊόντα κ.α. Σύντομα θα γίνει και παρουσίαση της νέας τεχνολογίας και στους πελάτες μας, και στα ΜΜΕ».

Πρώτη η FDL GROUP φέρνει το ρομποτικό σύστημα picking «Goods-To-Person» – News.gr

Source link