Πώς ερμηνεύονται οι διαταραχές στη λίμπιντο;


Ε: Έχω κάνει 3 φορές σεξ και το πετσάκι μου δεν έχει φύγει. Τι γίνεται; Και όταν έχω στύση το πέος μου από ένα σημείο και μετά στραβώνει και πέφτει προς τα κάτω. Είναι πρόβλημα;

Στο ερώτημά σας απάντησε ο Ουρολόγος – Ανδρολόγος Ιωάννης Μπελημπασάκης

Α: Αγαπητέ αναγνώστη,

Από την περιγραφή σας φαίνεται ότι προφανώς το πέος σας κάμπτεται λόγω ενός βραχέος χαλινού. Ο εξειδικευμένος ανδρολόγος θα σας δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Η αποκατάσταση του προβλήματος είναι γρήγορη και ανώδυνη και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας βελτιώσει την ερωτική σας ζωή.

Ερώτηση και απάντηση

Ε: Εδώ και λίγες μέρες βγαίνω με κάποιον ηλικίας 38 ετών. Επειδή δεν μου έχει τύχει ξανά και έχουμε προσπαθήσει ήδη 2 φορές να έρθουμε σε επαφή, αλλά δεν είχε στύση (τη δεύτερη φορά είχε μικρή αλλά σύντομη, γιατί εκσπερμάτισε γρήγορα), υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να ανταπεξέλθει καθόλου; Και αν ναι, ποιο είναι το εύλογο διάστημα για να είμαι σίγουρη και να μην προσπαθώ άλλο;

Α: Η στυτική δυσλειτουργία συνήθως αποδίδεται σε περισσότερες της μιας αιτίας. Πρέπει πρωταρχικά να αναζητήσουμε την αιτία που την προκαλεί και έπειτα να την αντιμετωπίσουμε. Στην περίπτωση του συντρόφου σας υπάρχει ενδεχόμενη πρωτοπαθούς πρόωρης εκσπερμάτισης και διαταραχών της λίμπιντο.

Μια επίσκεψη στο ιατρείο μας με το σύντροφό σας θα δώσει λύση αποτελεσματικά στο πρόβλημα σας ώστε να εντοπίσουμε το σύνολο των αιτιών και να μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με ή χωρίς φάρμακα.

Ιωάννης Μπελημπασάκης
Ουρολόγος – Ανδρολόγος
Λεωφ. Κηφισίας 99, Αμπελόκηποι
210 6914404
athensandrology-gr.webnode.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Σεξ μετά τα 50: Οι 7 παράγοντες που επηρεάζουν τη στύση

Σεξ για πρώτη φορά: Τα 4 λάθη που συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια

Γιατί μια γυναίκα υποκύπτει στο σεξ με πρώην σύντροφό της;

Σεξ και γάμος: Είναι καλό να κυκλοφορούμε στο σπίτι γυμνοί;

Source link