Έχω φίμωση και υποφέρω όταν το πέος είναι σε στύση: Πώς αντιμετωπίζεται;


Ε: Όταν το πέος είναι σε στύση, αποκαλύπτεται η βάλανος μέχρι τη μέση περίπου. Βέβαια ίσως γίνεται να τραβηχτεί και άλλο πίσω, αλλά από μόνη της μέχρι τη μέση.

Όμως, μαζεύεται αρκετό δέρμα σε ένα σημείο καθώς τραβιέται προς τα πίσω. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Είναι φυσιολογικό;

Στο ερώτημά σας απάντησε ο Ουρολόγος – Ανδρολόγος Ιωάννης Μπελημπασάκης

Α: Αγαπητέ αναγνώστη,

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα με φίμωση του πέους, όπως μεγάλο ποσοστό ανδρών. Η φίμωση αντιμετωπίζεται εύκολα και μέσα σε λίγη ώρα με μια ανώδυνη και αναίμακτη επέμβαση, η οποία ονομάζεται περιτομή με χρήση laser.

Τα αποτελέσματα είναι αισθητικά και λειτουργικά άριστα και επιτρέπουν στον άνδρα να απολαμβάνει μια πιο υγιή και ποιοτική στύση και επομένως μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Μια επίσκεψη στο ιατρείο μας σίγουρα θα δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα σας.

Ερώτηση και Απάντηση

Ε: Έχω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό και θέλω να μάθω αν είναι κάτι επικίνδυνο. Από ότι έχω παρατηρήσει έχω φίμωση και για να βγει όλο το απ’ έξω από τη βάλανο, πονάει πολύ.

Επίσης, στο κέντρο της βαλάνου έχω ένα κόκκινο σημάδι και κάθε φορά που ακουμπάω τη βάλανο, πονάω. Τι να κάνω;

Α: Η φίμωση είναι μια πολύ συχνή πάθηση στον άνδρα, η οποία μπορεί πολύ εύκολα και ανώδυνα να διορθωθεί με άριστα αισθητικά και λειτουργικά αποτελέσματα. Συχνά ταυτόχρονα με τη φίμωση συνυπάρχουν δερματοπάθειες, που προκαλούν βαλανοποσθίτιδα, φλεγμονή δηλαδή της βαλάνου.

Ενίοτε αυτές οι φλεγμονές προκαλούν και την ίδια τη φίμωση. Ο ανδρολόγος είναι ο ειδικός, ο οποίος θα εξετάσει τη βλάβη και θα σας δώσει την διάγνωση με την απαιτούμενη θεραπεία όπου και όταν χρειαστεί. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ιωάννης Μπελημπασάκης
Ουρολόγος – Ανδρολόγος
Λεωφ. Κηφισίας 99, Αμπελόκηποι
210 6914404
athensandrology-gr.webnode.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πρόβλημα στύσης: Χρειάζεσαι ανδρολόγο, ψυχολόγο ή σεξολόγο;

Πονάς την ώρα που κάνεις σεξ; Οι 4 παράγοντες που μια γυναίκα πρέπει να εξετάσει

Πόσο ασφαλές είναι το σεξ όσο κάνεις το εμβόλιο κατά του HPV;

Γιατί μια γυναίκα υποκύπτει στο σεξ με πρώην σύντροφό της;

Source link