Υλικά
300 γρ. μαύρη σοκολάτα
4 κούπες ή 360 γρ βρώμη
2.5 κούπες ή 625 ml γάλα καρύδας
Παρασκευή
- Κόψτε σε κομματάκια την μαύρη σοκολάτα
- Τοποθετήστε στα μικροκύματα ή σε ένα κατσαρολάκι το γάλα καρύδας μέχρι να αρχίζει να κοχλάζει
- Μόλις βράσει περιχύστε το στην σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να αναμειχθεί καλά το μείγμα
- Στη συνέχεια τοποθετήστε την βρώμη και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά καλά
- Τοποθετήστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι
- Λαδώστε ελαφρώς και τοποθετήστε το μείγμα
- Αφήστε στο ψυγείο για 3-4 ώρες
- Σερβίρετε με φρούτα εποχής, φυστικοβούτυρο ή λιωμένη σοκολάτα