Λευκό ψάρι και καπνιστή πιπεριά και Chimichurri! - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 2 κομμάτια χοντρό λευκό ψάρι
  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 εσαλότ
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές λευκό ξύδι
  • ½ μεγάλο κόκκινο τσίλι
  • ½ λεμόνι (χυμός)
  • Αλατοπίπερο

Παρασκευή

Βήμα 1 Τοποθετήστε τη πιπεριά απευθείας σε δυνατή φωτιά προκειμένου να καψαλιστεί. Μην φοβάστε να το κάνετε ο στόχος είναι να γίνει μαύρη. Αποσύρετε από τη φωτιά, τοποθετήστε σε ένα μπολ ή δοχείο και σκεπάστε μέχρι να κρυώσει αρκετά για να το χειριστείτε. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, απλώς τρίψτε το καμένο δέρμα, θα πρέπει να ξεκολλήσει εύκολα. Αφαιρέστε τον πυρήνα, τους σπόρους και κόψτε σε λωρίδες.