Γεμιστά αλμυρά αυγά. (Το απόλυτο Πασχαλινό ορεκτικό) - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

  • 6 αυγά βραστά
  • 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
  • 6 Φιλέτα παστή αζντζούγια
  • 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
  • Αλατοπίπερο

Παρασκευή

Βήμα 1 Κόψτε τα βραστά αυγά στη μέση, χρησιμοποιώντας ένα μικρό μαχαίρι.

Βήμα 2 Τοποθετήστε ένα λεπτό μεταλλικό κόσκινο πάνω από ένα μπολ ανάμειξης. Αφαιρέστε τους κρόκους από τα λευκά και τοποθετήστε τους στο κόσκινο. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ή μια μικρή κουτάλα, σπρώξτε τους κρόκους των αυγών μέσα από το κόσκινο και αφαιρέστε τυχόν κομμάτια.

Βήμα 3 Προσθέστε τη κάπαρη, τις ψιλοκομμένες αντζούγιες, τη σκόνη τσίλι, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και τη μαγιονέζα. Ανακατέψτε καλά.

Βήμα 4 Τοποθετήστε το μείγμα σε μια πλαστική σακούλα χρησιμοποιώντας ένα ακροφύσιο μεγάλου αστεριού.

Βήμα 5 Προσθέστε το μείγμα απευθείας στα μαγειρεμένα ασπράδια.

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Πρωτότυπη πίτα με αυγά και σπανάκι

Αυγά Shakshuka σε μια καυτερή σάλτσα ντομάτας

 



Source link