Υλικά
- 6 αυγά βραστά
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- ½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
- 6 Φιλέτα παστή αζντζούγια
- 2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- Αλατοπίπερο
Παρασκευή
Βήμα 1 Κόψτε τα βραστά αυγά στη μέση, χρησιμοποιώντας ένα μικρό μαχαίρι.
Βήμα 2 Τοποθετήστε ένα λεπτό μεταλλικό κόσκινο πάνω από ένα μπολ ανάμειξης. Αφαιρέστε τους κρόκους από τα λευκά και τοποθετήστε τους στο κόσκινο. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι ή μια μικρή κουτάλα, σπρώξτε τους κρόκους των αυγών μέσα από το κόσκινο και αφαιρέστε τυχόν κομμάτια.
Βήμα 3 Προσθέστε τη κάπαρη, τις ψιλοκομμένες αντζούγιες, τη σκόνη τσίλι, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και τη μαγιονέζα. Ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4 Τοποθετήστε το μείγμα σε μια πλαστική σακούλα χρησιμοποιώντας ένα ακροφύσιο μεγάλου αστεριού.
Βήμα 5 Προσθέστε το μείγμα απευθείας στα μαγειρεμένα ασπράδια.
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ
Διαβάστε σχετικά άρθρα
Πρωτότυπη πίτα με αυγά και σπανάκι
Αυγά Shakshuka σε μια καυτερή σάλτσα ντομάτας