Υλικά
- 24 μαύρες ελιές
- 180 γρ. ή 2,5 φλιτζάνια τριμμένη παρμεζάνα
- 120 γρ. βούτυρο
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
Παρασκευή
Βήμα 1 Βγάζουμε τα κουκούτσια στις ελιές.
Βήμα 2 Τρίβουμε την παρμεζάνα.
Βήμα 3 Σε ένα πολυμηχάνημα προσθέτουμε το βούτυρο, το αλεύρι, την παρμεζάνα και τις ελιές. Χτυπάμε και αναμειγνύουμε καλά.
Βήμα 4 Ανοίγουμε μια μεμβράνη και προσθέτουμε το μείγμα μας. Το τυλίγουμε σφιχτά μέχρι να γίνει ένα μεγάλο λουκάνικο. Βάζουμε στο ψυγείο για 60 λεπτά.
Βήμα 5 Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180°C
Βήμα 6 Αφαιρέστε το πλαστικό και κόψτε σε δίσκους.
Βήμα 7 Σε ένα ταψί τοποθετήστε τη λαδόκολλα.
Βήμα 8 Τοποθετήστε τους δίσκους στο ταψί
Βήμα 9 Ψήστε για 15 λεπτά στους 180°C.
Ανακάλυψε ολόκληρη τη συνταγή εδώ