Υλικά
- 1 κουταλιά της σούπας φυτικό λαδι
- 200 γρ. μπριζόλες βόειου κρέατος (Rib eye, φιλέτο, φιλέτο)
- 1 κρεμμύδι
- 20 ντοματίνια
- 2 μικρά αγγούρια
- 1 μεγάλο κόκκινο τσίλι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- ¼ φλιτζάνι κομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
- ½ φλιτζάνι φύλλα μέντας
- ¼ φλιτζάνι φύλλα κόλιανδρου
- Φρέσκο κρεμμυδάκι
- Βασιλικός Ταϊλάνδης (προαιρετικά)
Για τη μαρινάδα
- 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
- 1 κουταλάκι καστανή ζάχαρη
- Σπασμένο μαύρο πιπέρι
Για το dressing
- 3 κουταλιές σάλτσα ψαριού
- 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
- 2 λάιμ (χυμός)
- 1 κουταλιά της σούπας σταφυλιέλαιο
- 1 κόκκινο τσίλι
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ:
Διαβάστε σχετικά άρθρα
Δροσερή σαλάτα με ανανά, κοτόπουλο και dressing μουστάρδας
Δροσερή Σαλάτα Καπρέζε