Τα τρία μέρη του σπιτιού που πρέπει να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς το κινητό


Για ποιους λόγους πρέπει να το αφήνεις για λίγο στην άκρη

Για κάποιους το κινητό αποτελεί… προέκταση του χεριού τους και κυριολεκτικά δεν το αφήνουν κάπου πάνω από πέντε λεπτά. Ωστόσο θα πρέπει, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να το αφήνουμε κάποιες ώρες ειδικά όταν είμαστε στο σπίτι. 

Επίσης, αφήνοντάς το μακριά από 3 συγκεκριμένα μέρη και σημεία του σπιτιού μπορούμε να απολαμβάνουμε ηρεμία και να έχουμε καλύτερη επαφή με την οικογένειά μας. Δείτε τα τρία μέρη του σπιτιού που θα πρέπει να αποφεύγεις να το χρησιμοποιείς και για ποιους λόγους… 

Κρεβατοκάμαρα

Οι περισσότεροι έχουν το κινητό ως πρώτη παρέα το πρωί που θα ξυπνήσουν και τελευταία το βράδυ πριν κοιμηθούν. Αρχικά όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι καλό να έχετε τόση ακτινοβολία δίπλα σας όσο κοιμάστε. Επιπλέον έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση του κινητού πριν τον ύπνο δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε ομαλά και να ξεκουραστούμε. Καλύτερα, λοιπόν, να το αφήνεις όσο το δυνατόν περισσότερο έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Μπάνιο

Αν παίρνεις το κινητό ακόμη και στο μπάνιο τότε σημαίνει ότι είσαι εξαρτημένοι από αυτό. Άφησέ το απ’ έξω και μείνε μόνος σου για λίγη ώρα. Εξάλλου ο πιο βασικός λόγος είναι ότι το μπάνιο είναι γεμάτο μικρόβια που καραδοκούν.

Κουζίνα

Και πιο συγκεκριμένα τραπέζι της κουζίνας. Όταν κάθεστε να φάτε μην κάνετε τίποτα άλλο πέρα από το να απολαμβάνετε το φαγητό σας. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι συγκεντρωμένος στο φαγητό σου μιας και έτσι θα μασάς καλύτερα και δε θα το παρακάνεις τρώγοντας ασυναίσθητα μεγάλες ποσότητες φαγητού. Το κινητό σίγουρα σε αποσπά στο φαγητό.

Σχετικά Tags

κινητό

Source link