Ψάχνοντας τη χαμένη του στύση: Πως νιώθει ο άντρας όταν σταματά να είναι επιβήτορας και πως μπορείτε να έχετε υπέροχο σεξ χωρίς διείσδυση;


Εκατομμύρια άντρες στον πλανήτη υποφέρουν, ακόμη και στις πιο καρποφόρες ηλικίες τους, από προβλήματα στύσης. Τι γίνεται όμως όταν η σημαία… δεν σηκώνεται τόσο εύκολα όσο παλιά και ο άντρας αδυνατεί να ικανοποιήσει σεξουαλικά όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και την ερωτική του σύντροφο;

Παλιότερα θεωρούσαμε ταμπού να θίξουμε ένα θέμα όπως αυτό της στυτικής δυσλειτουργίας, όμως ακόμη και σήμερα που ένα εκατομμύριο Έλληνες βλέπουν ότι δεν μπορούν να έχουν στύση ή να σκληρύνουν το ανδρικό τους μόριο αποφεύγουν να ζητήσουν ιατρική συμβουλή και μόνο το 10% εξ αυτών καταλήγει στην αίθουσα αναμονής ενός ειδικού.

Πως αισθάνεται ο άντρας όταν χάνει τη στύση του;

Η εμπειρία της απώλειας της στύσης ενός άντρα, ειδικά όταν προκύπτει τη στιγμή που βρίσκεται με την ερωτική του παρτενέρ, μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από αρνητικά συναισθήματα που με τη σειρά τους επηρεάζουν και την εξέλιξη του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας.

Εκνευρισμός:

Ένα άτομο που αντιμετωπίζει δυσκολία να επιτύχει ή να διατηρήσει τη στύση του μπορεί να αισθάνεται απογοήτευση, ιδιαίτερα εάν το πρόβλημα εμφανίζεται επανειλημμένα. Αυτή η απογοήτευση μπορεί να προέλθει από την επιθυμία για σεξουαλική οικειότητα και από το γεγονός ότι εμποδίζει την σεξουαλική του ικανοποίηση.

Άγχος και στρες:

Το άγχος και το στρες συχνά συνοδεύουν τα προβλήματα της στύσης. Ανησυχίες για την απόδοση, φόβος απογοήτευσης ενός συντρόφου ή ανησυχίες για την επανάληψη του προβλήματος στύσης μπορεί να αυξήσουν το άγχος που αισθάνεται.

Ανασφάλεια και μειωμένη αυτοεκτίμηση:

Οι άντρες που ταλαιπωρούνται από προβλήματα στύσης συνήθως αμφισβητούν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις και τις ικανότητες τους και καταλήγουν να έχουν μια αίσθηση ανεπάρκειας. Αυτή η αμφιβολία μπορεί να επεκταθεί πέρα ​​από το σεξουαλικό πεδίο και να επηρεάσει τη συνολική αυτοεκτίμηση κάποιου.

Αμηχανία και ντροπή:

Όταν ένας άντρας χάνει τη στύση του ή δεν μπορεί να καταφέρει να έχει σκληρό μόριο μπροστά στην σύντροφό του κατακλύζεται από συναισθήματα αμηχανίας και ντροπής. Η κοινωνία δίνει συχνά σημαντική έμφαση στη σεξουαλική απόδοση του άντρα, τον καθιστά επιβήτορα και έτσι τα άτομα μπορεί να φοβούνται την κριτική ή τον στιγματισμό που μπορεί να λάβουν από την απουσία στύσης.

Αποσύνδεση από την ερωτική σύντροφο:

Οι στυτικές δυσκολίες μπορεί να οδηγήσουν σε μια αίσθηση αποσύνδεσης από τη σύντροφο. Ο φόβος της απογοήτευσης και του ξενερώματος ενός αγαπημένου προσώπου όταν βρίσκεται στο κρεβάτι αλλά δεν… κάνει κούκου, μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική απόσταση του ζευγαριού και να τραυματίσει τη σχέση.

Απώλεια στύσης = απώλεια αυτοπεποίθησης:

Η απώλεια της στύσης μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό του άντρα και ιδιαίτερα στις σεξουαλικές του ικανότητες. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την προθυμία του να συμμετέχει σε σεξουαλικές δραστηριότητες, κάτι που προοδευτικά «διώχνει» το σεξ από τη σχέση.

Κατάθλιψη:

Οι επίμονες δυσκολίες με τις στύσεις μπορούν να συμβάλουν σε συναισθήματα θλίψης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να οδηγήσουν σε συμπτώματα κατάθλιψης. Ο αντίκτυπος στη συνολική ευημερία μπορεί να επεκταθεί πέρα ​​από τη σφαίρα της σεξουαλικότητας.

Υπάρχει τρόπος να έχουμε σεξουαλικές επαφές ενώ ο άντρας δυσκολεύεται να έχει στύση;

Αρχικά είναι βασικό να απενοχοποιήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να πειραματιστείτε με νέους τρόπους που θα εξασφαλίσουν ηδονή και για τους δύο σας. Εξάλλου σεξ χωρίς συνουσία σημαίνει να παίρνετε νέους δρόμους προς την αμοιβαία ευχαρίστηση. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η βάση πάνω στην οποία θα πατήσετε μπορεί να είναι άγνωστη στην αρχή, όμως το να ξεφύγεις από τη ρουτίνα δεν ήταν πάντα το κλειδί για να δεις “πυροτεχνήματα”;

Κάντε πολλά, ΠΟΛΛΑ προκαταρκτικά παιχνίδια

Προκαταρκτικό παιχνίδι θεωρείται οτιδήποτε κάνετε πριν από το «κύριο γεγονός» της σεξουαλικής επαφής. Μπορεί να περιλαμβάνει αποστολή ερωτικών μηνυμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, “γυμναστική” στον καναπέ προτού πάτε στην κρεβατοκάμαρα, παιχνίδι με της θηλές, χάδια στις ερωτογενείς ζώνες, μασάζ στο ανδρικό και γυναικείο μόριο και φυσικά, στοματικό σεξ.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν κανόνες για τα προκαταρκτικά παιχνίδια – τώρα είναι η ώρα να γίνετε δημιουργικοί με τον σύντροφό σας. Εστιάστε στην ευχαρίστηση και στην απελευθέρωση των αισθήσεων και μην “κολλάτε” στο να “ανεβάσετε” τη σημαία του άντρα.

Επενδύστε στα σεξουαλικά βοηθήματα

Τα ερωτικά βοηθήματα μπορούν να γίνουν το αλατοπίπερο της σεξουαλικής σας ζωής ανεξαρτήτως προβλημάτων. Όταν μάλιστα υπάρχει πρόβλημα στύσης γίνονται θαυματουργά “όπλα” στα χέρια των απελευθερωμένων εραστών:

Προεκτάσεις και καλύμματα πέους:

Οι προεκτάσεις και τα καλύμματα μπαίνουν σαν γάντι πάνω από το ανδρικό μόριο, αγκαλιάζοντας σταθερά το πέος και προσφέροντας έξτρα εκατοστά, περισσότερο πάχος, ιδιαίτερες υφές και μεγαλύτερη σταθερότητα, βοηθώντας σε μια ικανοποιητική διείσδυση.

Δαχτυλίδια πέους:

Αν έχετε προβλήματα στύσης ή αν ταλαιπωρείστε με τη σκληρότητα τα δαχτυλίδια πέους θα γίνουν το αγαπημένο σας sex toy. Το δαχτυλίδι μπορεί να βοηθήσει την στύση ώστε να χαρείτε τις ερωτικές σας στιγμές. Τα περισσότερα δαχτυλίδια φτιάχνονται από ανθεκτικά υλικά και προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε μέγεθος.

Μασάζ/δονητές προστάτη:

O προστάτης αποτελεί το ανδρικό σημείο G αφού είναι μια περιοχή γεμάτη με νευρικές απολήξεις. Ο ερεθισμός της περιοχής προσφέρει άμεση διέγερση και μεγάλη ικανοποίηση.

Κλασικός δονητής:

Κλασικό ερωτικό βοήθημα, μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμο όταν ο σύντροφός σας έχει προβλήματα στύσης. Πειραματιστείτε με την τεράστια γκάμα από μοντέλα που βρίσκεται στο εμπόριο και βάλτε τον δονητή στο κρεβάτι σας… χωρίς ενοχές.

Δονητής για ζευγάρια:

Μπορεί στους δύο… τρίτος να μη χωρεί αλλά εδώ κάνουμε μια εξαίρεση, αφού ο δονητής για ζευγάρια μπορεί να μετατραπεί στον καλύτερο φίλο σας, αφού προσφέρει ταυτόχρονη απόλαυση και για τους δύο. Είναι ειδικά σχεδιασμένος για να εφαρμόζεται εύκολα και να διεγείρει τόσο το αντρικό όσο και το γυναικείο μόριο χαρίζοντας στιγμές μεγάλης ικανοποίησης.

Τελικά υπάρχει σεξ χωρίς συνουσία;

Όχι μόνο μπορείτε να κάνετε σεξ παρά τη στυτική δυσλειτουργία, αλλά μπορεί να είναι και υπέροχο! Επομένως, μην εγκαταλείπετε την ερωτική σας ζωή μόνο και μόνο επειδή οι στύσεις δεν είναι τόσο εύκολο να έρθουν αυτές τις μέρες… χαλαρώστε, πειραματιστείτε και θα δείτε να ανοίγονται μπροστά σας νέοι δρόμοι για την σεξουαλική σας ικανοποίηση.Source link