Πολλά προβλήματα με την λειτουργία του iCloud – News.gr


Επηρεάζονται οι χρήστες σε όλο τον κόσμο

Προβλήματα με εφαρμογές του iCloud της Apple αντιμετωπίζουν κατά κύριο λόγο κάποιοι χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως αναφέρθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (26/01).

Η υπηρεσία cloud της Apple, το iCloud, τέθηκε εκτός λειτουργίας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (26/01) για ορισμένους χρήστες παγκοσμίως, καθώς πολλοί αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με ορισμένες από τις υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική επισκόπηση από ιστοσελίδα της Apple, φαίνεται πως αρκετοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με το iCloud Backup, το iCloud Mail και τις Φωτογραφίες iCloud.

Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρεται από την εταιρεία, «ορισμένοι χρήστες επηρεάζονται και μπορεί «να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με αυτήν την υπηρεσία».

Καθώς το ζήτημα συνεχίζεται, το iCloud Backup, το Mail και οι Φωτογραφίες, μαζί με το Game Center και το iMessage δεν φαίνεται να είναι εν μέρει ή πλήρως διαθέσιμα για ορισμένους χρήστες.

Η Apple δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για το πότε θα αποκατασταθούν αυτές οι υπηρεσίες, αλλά αναμένεται σχετική ενημέρωση σύντομα.

Μάλιστα, τα προβλήματα με το iCloud της Apple και όχι- φαίνεται να επιβεβαιώνονται και από διάφορες αναρτήσεις στο Twitter.

Σχετικά Tags

Apple iCloud

Source link