Ποια στάση στο σεξ "ξενερώνει" τις γυναίκες; - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Μπορεί γενικότερα να απολαμβάνεις το σεξ και τις στάσεις στο σεξ που, ευτυχώς, είναι πολλές, όμως τελικά όπως αποδεικνύεται υπάρχει μια στάση στο σεξ η οποία δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των γυναικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, αλλά και βάσει μαρτυριών πολλών γυναικών που τους αρέσει να πειραματίζονται στο σεξ εφαρμόζοντας αρκετές στάσεις, προέκυψε ότι υπάρχει μια στάση στο σεξ που δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες.

Πρόκειται για τη στάση «ανάποδη καβαλάρισσα», την οποία περισσότερο και συχνότερα ζητάνε οι άνδρες από τις γυναίκες τους. Ο λόγος απλός, ειδικά σε περίπτωση που ο άνδρας ερεθίζεται περισσότερο από τα οπίσθια της συντρόφου του. Επίσης, είναι μια στάση που ευνοεί την ώα του σεξ την ανάπτυξη διαφόρων ερωτικών σεναρίων και φαντασιώσεων τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα, καθώς κανείς δεν βλέπει το πρόσωπο του άλλου.

Αυτό, ακριβώς, όμως είναι που «ενοχλεί» τις γυναίκες στη στάση αυτή. Μπορεί να έχουν τον έλεγχο της έντασης και του βάθους της διείσδυσης, όμως επειδή δεν μπορούν να δουν τις εκφράσεις του συντρόφου τους δυσκολεύονται πολύ να φτάσουν σε οργασμό.

Η λύση όμως υπάρχει και για την «ανάποδη καβαλάρισσα», ώστε και η γυναίκα να φτάσει σε οργασμό. Από τη μια μπορεί την ώρα που εφαρμόζει τη συγκεκριμένη στάση να κρατάει και έναν καθρέφτη ώστε να βλέπει το πρόσωπο του καλού της, ενώ από την άλλη μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο ερωτικό βοήθημα (βλ. δονητή), που θα τη βοηθήσει να φτάσει σε οργασμό.

Το πώς γίνεται η συγκεκριμένη στάση είναι αρκετά απλό. Ο καλός σου ξαπλώνει ανάσκελα κι εσύ κάθεσαι επάνω στο πέος του μόνο που η πλάτη σου είναι γυρισμένη προς αυτόν.

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γιατί οι γυναίκες θέλουν… σβηστό το φως στο σεξ;

Πρωκτικός οργασμός: «Μύθος» ή πραγματικότητα;

Source link