Η Sony κυκλοφόρησε air condition που… φοριέται – NewsbeastΗ Sony είχε ανακοινώσει από πέρυσι, με αφορμή τους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020, ένα προσωπικό κλιματιστικό.

Reon Pocket Air Conditioner το έλεγε και ήταν ένα gadget για να δροσίζονται οι αθλητές μέσα στην κάψα του καλοκαιριού.

Η κομψή και αποτελεσματική συσκευή δεν κάμφθηκε από τις περιπέτειες των Ολυμπιακών με τον κορονοϊό και βγήκε τελικά κανονικά στην αγορά, συνοδευόμενη από εφαρμογή για iOS και Android συσκευές.

Τι κάνει; Επιτρέπει στον κάτοχο να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος μέσω μιας σειράς χειροκίνητων ή αυτοματοποιημένων λειτουργιών.

Η Sony κυκλοφόρησε air condition που… φοριέται – Newsbeast

Ανάλογα με τη σωματική δραστηριότητα που κάνεις, το Reon Pocket ανταποκρίνεται στις κινήσεις και μπορεί να ρίχνει την εσωτερική θερμοκρασία ακόμα και κατά 13 βαθμούς Κελσίου. Αλλά και τον χειμώνα, σε κρατά ζεστό ό,τι καιρό κι αν κάνει έξω, ανεβάζοντας τη σωματική θερμοκρασία κατά 8 βαθμούς Κελσίου.

Δουλεύει απρόσκοπτα για μερικές ώρες, αναλόγως τη χρήση, και κυκλοφόρησε ακόμα και με συνοδευτικό μπλουζάκι. Η ανταπόκριση του κόσμου για την ανατρεπτική συσκευή των 106 ευρώ (13.000 γιεν) ήταν τέτοια που το προϊόν εξαντλήθηκε στην πρώτη του παρτίδα.

https://www.youtube.com/watch?v=2dlzdZlbq2Q

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link