Η νέα ρύθμιση για τους εθισμένους στην εφαρμογή – News.gr


Ενεργοποιεί προαιρετικό «κόφτη» ωρών χρήσης

Τον έλεγχο του χρόνου παραμονής τους στο TikTok θα έχουν πλέον «στα χέρια τους» οι ίδιοι οι χρήστες της εφαρμογής, κάτι που εκτιμάται, ότι θα οφελήσει σημαντικά ειδικά τους εθισμένους.

Έτσι, με τη νέα ρύθμιση θα επιτρέπεται πλέον στους χρήστες να ορίζουν διαλείμματα, μόλις συμπληρωθεί το επιλεγμένο ημερήσιο όριο συνεχόμενης χρήσης. Βάσει όσων ανακοίνωσε η εταιρεία, οι νέες ρυθμίσεις χρόνου παραμονής στην οθόνη, αναμένεται να λανσαριστούν άμεσα.

Θα βλέπουν μπροστά τους τα στοιχεία χρήσης

Ένας νέος πίνακας ελέγχου θα παρέχει επιπλέον σχόλια στους χρήστες του TikTok σχετικά με τον χρόνο που αφιερώνουν στην εφαρμογή, πόσο συχνά την ανοίγουν, αλλά και μια ανάλυση της ημερήσιας και νυχτερινής χρήσης που κάνουν. Στόχος, να επηρεάζονται και να αλλάξουν ιδανικά συνήθειες.

Να σημειωθεί, ότι τα κοινωνικά δίκτυα έχουν ισχυρό κίνητρο να προσφέρουν τα δικά τους στοιχεία ελέγχου χρόνου οθόνης, ώστε οι χρήστες να μην κάνουν χρήση της γνωστότερης ενεργοποίησης των αυστηρότερων ελέγχων που είναι ενσωματωμένοι τόσο στις πλατφόρμες των smartphone iOS, όσο και σε Android.

Σχετικά Tags

TikTok

Source link