Η μάσκα για τον κορονοϊό που λειτουργεί και ως προσωπικός… διερμηνέας – Newsbeast


Σε έναν κόσμο που προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μέσα στην πανδημία, η συνέπεια είναι το κλειδί και ο σεβασμός στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σε αυτή τη διαρκή μάχη έρχεται να προστεθεί μια νέα μάσκα, έργο της Donut Robotics, που είναι μια από τις γνωστότερες εταιρίες ρομποτικής της Ιαπωνίας.

Η εταιρία τεχνολογίας από το Τόκιο παρουσίασε λοιπόν τη μάσκα του αύριο, ένα έξυπνο μέσο προστασίας που μπορεί να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο.

C-FACE Smart Mask τη λέει και προσφέρει μια πλατφόρμα έξυπνων λειτουργιών, από Bluetooth συνδεσιμότητα σε κινητό και ταμπλέτα μέχρι και ενισχυτή φωνής.

Αυτό που τη διακρίνει είναι φυσικά η τεχνολογία ακριβούς και πραγματικού χρόνου μετάφρασης σε 9 γλώσσες, μεταξύ των οποίων τα ιαπωνικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά και τα κινέζικα.

Η μάσκα για τον κορονοϊό που λειτουργεί και ως προσωπικός… διερμηνέας – Newsbeast

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν για την ώρα, σύμφωνα πάντως με τον γενικό διευθυντή της εταιρίας, Taisuke Ono, η μάσκα έχει αποσπάσει διεθνές ενδιαφέρον, συγκεντρώνοντας μερικά εκατομμύρια σε πλατφόρμα χρηματοδότησης μέσα στα πρώτα λεπτά!

Η νέα μάσκα για τον κορονοϊό θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές Σεπτεμβρίου με προτεινόμενη τιμή στα 40 δολάρια (35 ευρώ)…

Source link