Γρήγορο και νόστιμο Mac and Cheese με 2 τυριά στο φούρνο! - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Υλικά

Για τη σάλτσα μπεσαμέλ

  • 30 γρ. αλεύρι
  • 30 γρ ή 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 700 ml ή 3 φλιτζάνια πλήρες γάλα
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • Μοσχοκάρυδο τριμμένο (1 τρίτο του κουταλιού του γλυκού)
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 230 γρ. τυρί παρμεζάνα (τριμμένη)
  • Αλάτι
  • Πολύ τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)