Το ενδεχόμενο αλλαγής του λογότυπου άφησε ανοιχτό ο Ίλον Μασκ – News.gr


Με ανάρτησή του σήμερα τα ξημερώματα

Ο Ίλον Μασκ ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει το λογότυπο του Twiiter, γράφοντας σε μία ανάρτησή του “Και σύντομα θα πρέπει να αποχαιρετίσουμε το λογότυπο του Twitter, σταδιακά, όλα τα πουλιά”.

Σε μία ανάρτησή του, σήμερα τα ξημερώματα ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Twitter πρόσθεσε: “Αν ένα αρκετό καλό λογότυπο αναρτηθεί σήμερα τη νύχτα, θα το παρουσιάσουμε παγκόσμια αύριο”.

Ο Μασκ ανάρτησε μία εικόνα ενός “X” που τρεμόσβηνε χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ η εταιρία δεν ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα σχολιασμού.

Αργότερα, σε ένα ηχητικό απόσπασμα (Twitter Spaces) απάντησε “ναι” όταν ερωτήθηκε αν θα αλλάξει το λογότυπο του Twitter, προσθέτοντας ότι “αυτό θα έπρεπε να έχει γίνει πριν από πολύ καιρό”.

Στη διάρκεια της ταραχώδους θητείας του Μασκ από τότε που εξαγόρασε το Twitter, τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρία άλλαξε την εμπορική ταυτότητα της σε X Corp, αντανακλώντας το όραμα του δισεκατομμυριούχου για τη δημιουργία μιας “υπερεφαρμογής”, όπως η κινεζική WeChat.

Η ηλεκτρονική σελίδα του Twitter αναφέρει ότι το λογότυπό της, που παρουσιάζει ένα μπλε πουλί, είναι “το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο της αξίας της”, προσθέτοντας ότι “αυτός είναι ο λόγος (που η εταιρία) είναι τόσο προστατευτική (για το λογότυπό της)”.

Το λογότυπο του Twitter αντικαταστάθηκε προσωρινά τον Απρίλιο από το Shiba Inu dog της Dogecoin, με αποτέλεσμα να αυξηθεί κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια η αγοραστική αξία του νομίσματος με το αναφερόμενο μιμίδιο, αναφέρεται στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ωστόσο, η τελευταία εξέλιξη στις περιπέτειες του Twitter ήταν μία μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη, υποστηρίζοντας ότι η εταιρία χρωστάει τουλάχιστον 500 εκατομμύρια δολάρια από την καταβολή αποζημιώσεων σε πρώην υπαλλήλους της.

Η εταιρία του Μασκ απέλυσε ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% των εργαζομένων της για τη μείωση του λειτουργικού της κόστους, από τότε που ο ίδιος την εξαγόρασε.

Σχετικά Tags

Έλον Μασκ Twitter

Source link